• PERSOONLIJK
  • EIGEN CREATIEVE STIJL
  • KWALITATIEF & HOOGWAARDIG
  • LIEFDEVOL & BIJZONDER

Over ons

Ben je op zoek naar dat ene speciale geboortekaartje? Of ga je binnenkort trouwen en zoek je een unieke trouwkaart die helemaal bij jou en je partner past? Dan ben je bij Bloom09 aan het juiste adres. Als creatief grafisch bedrijf gaan wij samen met jou aan de slag om een persoonlijk en dierbaar product te maken. Een kaartje waarmee je je vrienden en familie verrast en dat je altijd bij je wilt houden. Make it your own!

Linda Boon

Bloom09 is in 2009 opgericht door Linda Boon. Zij heeft van haar passie illustreren haar beroep gemaakt. Naast kaarten maken houdt ze zich bezig met vernieuwing. Ze volgt de laatste trends, maar is wel altijd trouw aan haar eigen stijl. Daarnaast zorgt ze ervoor dat Bloom09 een mooi en volwaardig bedrijf blijft, en dat er altijd kwalitatief hoogwaardige producten worden gemaakt. 

Inge van Tienhoven

Handgemaakte illustraties. Dat is de grootste passie van de artistieke Inge van Tienhoven. Sinds 2017 maakt ze deel uit van bloom09. Inmiddels heeft ze prachtige, unieke producten ontworpen. Ook zij gaat graag met klanten in gesprek om mee te denken en te helpen. Voor haar is het belangrijk om een zo persoonlijk en uniek mogelijke kaart te creëren. Ook staat ze altijd open voor de ideeën van onze klanten en ze begeleidt hen tijdens het ontwerpproces op de website.


HET TEAM VAN BLOOM09
                                  

Hulp nodig?

Kom je er niet uit? Linda en Inge staan klaar voor jou, om alle grote en kleine vragen te beantwoorden. Wij streven ernaar dat je meer dan tevreden bent met het eindproduct.

neem contact met ons op ▸