Mooi verzenden

Jullie kaart, op haar mooist verzonden!

Jullie hebben veel zorg besteed aan het maken van de perfecte kaart. De mooiste illustraties geselecteerd, persoonlijke teksten toegevoegd en de tofste lettertypes gekozen. Dan moet dit kunstwerkje natuurlijk ook worden verzonden in een goede, stevige envelop. Misschien wel in een kraft of gekleurde envelop omdat dat zo mooi staat bij jullie kaart. Maar er zijn meer mogelijkheden om jullie kaart op z'n allermooist te verzenden.

Enveloppen

Een goede envelop is natuurlijk de basis voor het verzenden van jullie kaart. Wij hebben enveloppen van hoge kwaliteit, gemaakt van 120 grams papier in allerlei maten. Zo kunnen jullie ieder formaat kaart op een passende manier versturen. Ze zijn er in het wit, kraft en een paar andere kleuren. Je kunt ze ook alvast van te voren bestellen zodat jullie vast kunnen starten met het schrijven van de adressen.

Naar de enveloppen

Sluitstickers

Een sticker achterop de envelop, of te wel de sluitsticker is niet alleen super leuk in de stijl van jullie kaart maar ook nog eens heel handig. Van alle kaarten is een sluitsticker gemaakt maar jullie kunnen deze ook zelf ontwerpen. Het laat alvast een klein voorproefje zien van de kaart maar zorgt ook voor een extra goede sluiting. Jullie kaart is goed beschermt en valt in de sorteermachines van de post niet zomaar uit de envelop.

Kies een sluitsticker

Adresetiketten

Hebben jullie veel kaarten om te versturen dan lijkt het wel of je kunt blijven schrijven met al die adressen. En om geen enveloppen te verpesten is het ook nog nodig om ze allemaal even mooi te schrijven. De oplossing? Gebruik onze adresetiketten, in de stijl of kleur van jullie kaart. Typ jullie adressen in je account op de website of laadt ze in via een excell bestand en klaar is kees. Je kunt de adresstickers meebestellen met de kaarten want je hoef ze alleen nog maar op de envelop te plakken.

Naar de adresetiketten

Postzegels

Wij verkopen op onze website geen geboortepostzegels. Maar deze kun je heel makkelijk bestellen via de website van PostNL. Je hebt ze vaak al binnen 1 dag in huis. Wil je de kaarten liever niet zelf versturen? Via onze "verzendservice op aanvraag" kunnen wij dit van jullie overnemen. Wij verzenden dan de kaarten voor jullie naar familie en vrienden. Het is wel nodig om hiervoor minimaal een paar dagen van te voren contact met ons op te nemen.

Neem contact met ons op