Onze handgetekende collectie

Ik wil meer weten
  • HANDGETEKEND
  • ZELF ONLINE AAN DE SLAG
  • KAARTEN ZELF PERSONALISEREN

Kijkje achter de schermen

Bloom09 is een ontwerpstudio in Moordrecht, waar de meest unieke geboortekaartjes en trouwkaarten worden creëert. Een extra bijzonder aspect van ons bedrijf is de inspraak van onze klanten. Zij kunnen in de online editor zelf hun kaarten samenstellen met behulp van onze handgetekende illustraties in de beeldbank. In deze blogs lees je alles over onze ontwerpstudio, creatieve designs en onze beeldbank.

Creëer samen met deze grafische ontwerpers het allermooiste kaartje

Inspiratie nodig voor een geboortekaartje of een trouwkaart? De creatieve grafische ontwerpers Linda Boon, Linda Steenwijk en Inge van Tienhoven van Bloom09 helpen je graag. Illustreren en ontwerpen zijn onze grootste passies. Samen met jou creëren we het allermooiste kaartje.

Wij maken van een huwelijksaankondiging of geboorte een tastbare herinnering

“Wij vinden het belangrijk dat klanten veel inspraak hebben. Zodoende hebben we het mogelijk gemaakt dat ze zelf kaarten maken op de computer met behulp van onze illustraties in de beeldbank. Onze slogan is daarom: ‘Make it your own!’”, aldus eigenaresse Linda Boon. Wij, Linda Boon, Linda Steenbergen en Inge van Tienhoven, staan met alle plezier voor je klaar om je te helpen bij het maken van je baby kaartje of bruidskaart.

Neem contact op

Kijkje achter de schermen_Quote.jpg

"Wij streven naar een fijne samenwerking en helpen jou met veel plezier om een klein waardevol gelukje te maken."

Linda
Kijkje achter de schermen_Quote.jpg

"Wij gebruiken verschillende technieken. Shibori is bijvoorbeeld een bijzondere techniek waarmee de meest waanzinnige patronen ontstaan."

Linda
Kijkje achter de schermen_Quote.jpg

"Klanten vinden het echt leuk dat wij hen de gelegenheid geven zelf een kaart te maken."

Linda

“Hoe bijzonder is het als er een zelfgemaakt kaartje op de deurmat belandt bij de genodigden van je bruiloft of het kraambezoek?”

Kijkje achter de schermen

Iedere unieke gebeurtenis verdient een persoonlijk, zelfgemaakt kaartje

Bloom09 is niet zomaar een ontwerpstudio. Wij vinden het belangrijk onze klanten zoveel mogelijk te betrekken bij het ontwerpproces. Gebeurtenissen zoals de geboorte van je baby of trouwen met de liefde van je leven maken we speciaal met persoonlijke, zelfgemaakte kaarten. Eigenaresse en ontwerpster Linda Boon: “We luisteren aandachtig naar de wensen van onze klanten en maken mooie, lieve en kwalitatief uitstekende producten. Iedereen wordt er blij van wanneer ze je kaartje op de mat vinden.”

Zelf een huwelijkskaart of baby kaartje ontwerpen doe je zo!

De beeldbank wordt dagelijks gevuld door onze creatieve grafische ontwerpers. Allemaal hebben ze hun eigen project. Zo was Linda Steenbergen laatst bezig met Afrikaanse dieren. “Ik schets als eerste het dier met een pen op papier. Vervolgens maak ik het ontwerp digitaal in Photoshop. Ik voeg daarna allerlei patroontjes aan het ontwerp toe, maar ik kan er natuurlijk ook voor kiezen het rustig te houden. Dat ligt aan de wens van de klant.”

“Ik heb van mijn hobby mijn werk gemaakt”

Niet veel mensen kunnen zeggen dat ze van hun hobby hun werk hebben gemaakt. Maar Linda Boon, eigenaresse van Bloom09 wel. Van jongs af aan zat ze al met haar schetsboek op schoot en maakte de mooiste en leukste tekeningen. “Ik ben heel blij dat ik de stap heb gezet om met Bloom09 te beginnen”, aldus Linda.

In deze ontwerpstudio creëert Bloom09 al haar unieke illustraties

Waar worden al die mooie handgemaakte illustraties in de beeldbank van Bloom09 gemaakt? Dat kan alleen maar op een inspiratievolle plek. Hun ontwerpstudio in Moordrecht. “Ik ben erg blij dat ik deze fijne werkplaats een paar jaar geleden heb kunnen betrekken”, aldus eigenaresse en ontwerpster Linda Boon.

Neem contact op

Daphne Duindam

Tweemaal geboortekaartjes besteld. En tweemaal super blij!!

Willem Woutman

Vijf jaar geleden hadden wij bij de geboorte van onze zoon een hele mooie kaart bijBLOOM09 besteld. Nu voor de geboorte van onze dochter weer een hele mooie kaart bij BLOOM09 gevonden! Al vele complimenten van vrienden en familie gehad. Daarnaast ook erg goede service!

Vinca Van Kalsbeek

Wat zijn de kaartjes leuk geworden Linda en Linda! Hartelijk dank.

In deze ontwerpstudio creëert Bloom09 al haar unieke illustraties

In deze ontwerpstudio creëert Bloom09 al haar unieke illustraties_2.jpg22 nov Waar worden al die mooie handgemaakte illustraties in de beeldbank van Bloom09 gemaakt? Dat kan alleen maar op een inspiratievolle plek. Hun ontwerpstudio in Moordrecht. “Ik ben erg blij dat ik ... lees verder

“Ik heb van mijn hobby mijn werk gemaakt”

“Ik heb van mijn hobby mijn werk gemaakt”_2.jpg27 sep Niet veel mensen kunnen zeggen dat ze van hun hobby hun werk hebben gemaakt. Maar Linda Boon, eigenaresse van Bloom09 wel. Van jongs af aan zat ze al met haar schetsboek op schoot en maakte de ... lees verder

Zelf een huwelijkskaart of baby kaartje ontwerpen doe je zo!

Zelf een huwelijkskaart of baby kaartje ontwerpen doe je zo_2.jpg02 aug Mensen vinden het over het algemeen extra speciaal wanneer ze een zelfgemaakte kaart op de deurmat krijgen. Dit kost echter veel tijd en moeite. Zeker wanneer je de lange lijst van voorbereidingen... lees verder

Iedere unieke gebeurtenis verdient een persoonlijk, zelfgemaakt kaartje

Iedere unieke gebeurtenis verdient een persoonlijk, zelfgemaakt kaartje_3.jpg07 jun Bloom09 is niet zomaar een ontwerpstudio. Wij vinden het belangrijk onze klanten zoveel mogelijk te betrekken bij het ontwerpproces. Gebeurtenissen zoals de geboorte van je baby of trouwen met de ... lees verder

Wij maken van een huwelijksaankondiging of geboorte een tastbare herinnering

Wij maken van een huwelijksaankondiging of geboorte een tastbare herinnering_3.jpg12 apr Een trouwkaart of een geboortekaartje verstuur je niet elke dag. Zo’n unieke gebeurtenis mag op een bijzondere en persoonlijke manier worden aangekondigd. Het creatieve grafisch ontwerpbureau ... lees verder

Creëer samen met deze grafische ontwerpers het allermooiste kaartje

Creeer samen met deze grafische ontwerpers het allermooiste kaartje_2.jpg15 feb Inspiratie nodig voor een geboortekaartje of een trouwkaart? De creatieve grafische ontwerpers Linda Boon, Linda Steenwijk en Inge van Tienhoven van Bloom09 helpen je graag. Illustreren en ... lees verder