gestylde trouwkaarten

Voor een gestylde trouwkaart gebruik je in basis al onze mooie en handgetekende kaarten en die styl je helemaal zelf! Een enkele kaart styl je bijvoorbeeld met een extra tweede laag papier (backbase) achter de  kaart. Hierdoor voelt de kaart lekker stevig en extra chique aan. Het design van de kaarten kun je zelf personaliseren door met eigen teksten te werken. Een achterblad, labeltje of touwtje om de kaart vervolgens te stylen bestel je heel makkelijk in onze shop.

Gestylde Trouwkaarten

Van jullie persoonlijke ontwerp drukken we een mooie en kwalitatieve trouwkaart. Met jullie trouwkaart als basis, kunnen jullie zelf met mooie elementen aan de slag om de uitnodiging extra bijzonder te maken. Zo kunnen jullie bij enkele trouwkaarten een gekleurd (bijvoorbeeld metallic of kraft), achterblad meebestellen. Doordat het achterblad net iets groter is dan de huwelijksuitnodiging ontstaat er een uniek kader om de kaart. Een lintje of touwtje is ook geweldig leuk om de kaart heen. Zo ontstaat er een mooi geheel.

Dit is een mooie basis om de kaart nog verder stylen. Door een extra labeltje met jullie initialen of jullie trouwdatum aan het lint of touw geven jullie de kaart nog net iets meer detail. Ook leuk is een extra kaartje bij jullie trouwkaart met net nog wat meer informatie of bijvoorbeeld het programma van jullie dag. Zo ontstaat er een nog mooiere en bijzondere set, een klein cadeautje voor jullie lieve familie en vrienden om te laten weten dat en waar jullie gaan trouwen.

Zelf een Gestylde Trouwkaart maken

Wij bieden je graag de kans om je eigen persoonlijke touch aan jullie trouwkaart mee te geven. Alle kaarten zijn in basis geschikt om te stylen, zelfs een klein touwtje geef al net dat kleine beetje extra. Pas de kaart van jullie keuze zelf makkelijk aan door geheel eigen tekst toe te voegen aan de kaarten. Of de kleuren en lettertypes van de teksten aan te passen.

Bekijk onze collectie met kaarten om zelf mee aan de slag te gaan gerust. Lukt het niet helemaal zelf om het perfecte kaartje te maken, neem dan zeker contact met ons op en wij helpen je verder.

Gestylde Trouwkaarten Assortiment ▸ 

Nog meer trouwkaarten

Naast onze gestylde trouwkaarten vertellen we je graag ook over onze missie en  mogelijkheden qua trouwkaarten. We hebben een mooie basis collectie die je zelf kunt aanpassen. Misschien zijn de pocketfolds of foto en strips kaarten wel helemaal jullie favoriet.


HET TEAM VAN BLOOM09
                                  

HULP NODIG?

Kom je er niet uit? Linda en Inge staan klaar voor jou, om alle grote en kleine vragen te beantwoorden. Wij vinden het ontzettend belangrijk dat je meer dan tevreden bent met je trouwkaart.

neem contact met ons op ▸

Wat doen we nog meer?

mini-poster-wat-doen-we-nog-meer-home-bloom09.png

                       

Ontwerp je eigen poster! Dit kan je eigen kaartje in het groot zijn, of een eigen ontwerp met daarin verwerkt de motieven van je kaartje. Een bijzondere herinnering en leuke versiering in het babykamertje.

mooi-verzenden-wat-doen-we-nog-meer-home-bloom09.png

                       

Met mooie bijpassende enveloppes, adresstickers en sluitstickers, maak je je persoonlijke kaart nog specialer.

houten-details-wat-doen-we-nog-meer-home-bloom09.png

                       

Maak je kaartje nog origineler door er mooie, verrassende houten details aan toe te voegen!