Nieuwste Geboortekaartjes

Jullie kleine jongetje of meisje is op komst! Dit moet aan de wereld bekend gemaakt worden! In de webshop van Bloom09 vindt je een uitgebreidt assortiment aan geboortekaartjes. Daarnaast blijven wij niet stil zitten en blijven we bij met de laatste trends. Daarom hebben wij een aparte categorie ingericht in onze webshop, speciaal voor de Nieuwste Geboortekaartjes.

Nieuwste geboortekaartjes

Keuze maken voor één van de nieuwste geboortekaartjes

Het kan lastig kiezen zijn tussen alle nieuwe geboortekaartjes. Doordat wij op de hoogte blijven van de laatste trends ben je verzekerd van een kaartje dat modern en nieuw is. Uiteraard kun je ook onze nieuwste geboortekaartjes personaliseren, waardoor je jouw unieke kaartje kunt maken.

Wanneer het niet helemaal lukt om het kaartje zo te krijgen zoals jij dat wilt, twijfel dan niet om contact op te nemen. We helpen je graag verder of we voeren zelf de aanpassing even voor je door.

Nieuwste Geboortekaartjes in de Webshop ▸ 

Geboortekaartjes

Naast onze nieuwste geboortekaartjes bieden we ook jongens geboortekaartjes en meisjes geboortekaartjes aan. Deze zijn, onder andere, te verkrijgen in de klassieke kleuren blauw en roze. Deze kaartjes zijn ook zelf te personaliseren waardoor je je geheel eigen kaartje kunt creëren.  


HET TEAM VAN BLOOM09
                                 

 HULP NODIG?

Kom je er niet uit? Linda en Inge staan klaar voor jou, om alle grote en kleine vragen te beantwoorden. Wij streven ernaar dat je meer dan tevreden bent met je geboortekaartje.

neem contact met ons op ▸

Wat doen we nog meer?

mini-poster-wat-doen-we-nog-meer-home-bloom09.png

                       

Ontwerp je eigen poster! Dit kan je eigen kaartje in het groot zijn, of een eigen ontwerp met daarin verwerkt de motieven van je kaartje. Een bijzondere herinnering en leuke versiering in het babykamertje.

mooi-verzenden-wat-doen-we-nog-meer-home-bloom09.png

                       

Met mooie bijpassende enveloppes, adresstickers en sluitstickers, maak je je persoonlijke kaart nog specialer.

houten-details-wat-doen-we-nog-meer-home-bloom09.png

                       

Maak je kaartje nog origineler door er mooie, verrassende houten details aan toe te voegen!