Geboortekaartjes voor Jongens

Jullie zijn in verwachting van een klein jongetje! Dit feestelijke nieuws moet gedeeld worden met familie, vrienden, en iedereen die het mag weten. Een geboortekaartje is een mooie manier om dit te doen. Bloom09 biedt een overzichtelijke collectie aan geboortekaartjes voor jongens aan, variërend van lief, stoer, strak en hip. Op de webshop van Bloom09 kun je selecties maken binnen alle jongens geboortekaartjes. Op deze manier kun je de kaarten verfijnen op jullie voorkeuren, zoals kleur, vorm, sfeer, en het type kaartje. Wanneer je een leuk kaartje gekozen hebt kun je deze vaak nog aanpassen aan jullie specifieke behoefte. Zo bestaat er voor een gedeelte van onze kaarten de mogelijkheid om de kleur aan te passen. Hebben jullie toch speciale wensen omtrent het geboortekaartje van jullie kindje? Neem dan zeker contact met ons op om dit te bespreken.

Jongens geboortekaartjes

Genoeg jongens geboortekaartjes om uit te kiezen

De keuze aan geboortekaartjes voor jongens binnen onze collectie is vrij groot. Uiteraard bieden wij kaartjes aan in de echte klassieke jongens kleuren zoals blauw of groen. Mocht je iets moderner willen dan zijn geboortekaartjes in de kleuren petrol, oud groen, en populaire grijs kleuren, helemaal van deze tijd. Achtergronden en illustraties op de kaartjes kunnen heel makkelijk worden omgekleurd. Populaire stoere dieren zoals, onder andere, de vos, zebra, beer en olifant, vind je in verschillende variaties. Dit staat geweldig op een geboortekaartje!

Onze ontwerpen kun je gebruiken als de basis voor jullie geboortekaartje. Dankzij onze beeldbank, of jullie eigen foto’s, maak je heel gemakkelijk een heel mooi en persoonlijk geboortekaartje voor jullie zoontje. Een alternatief is om jullie geheel eigen geboortekaartje te maken “from scratch”. In allerlei vormen en maten hebben we de blanco geboortekaartjes op een rij gezet.

Zelf het geboortekaartje van jullie zoon maken

Ga snel met onze ontwerpen aan de slag. Je kunt teksten zelf aanpassen en van kleur veranderen. In de meeste gevallen ook afbeeldingen verplaatsen, toevoegen of omkleuren. Kies dus een kaart als basis en je kunt deze helemaal personaliseren.

Heb je hulp nodig bij het ontwerpen van jullie perfecte kaartje? Neem dan contact met ons op en we helpen je graag verder of voeren de aanpassing zelf voor je door.

De geboortekaartjes voor jullie kleine mannetje zijn met zorg ontworpen. Om het ontwerp zo mooi mogelijk te presenteren is het van groot belang om het te laten afdrukken op mooi papier. Om dit te bereiken worden jullie kaarten op speciaal geselecteerde papiersoorten en met kwalitatieve machines geprint. Dit gebeurt in een mooi familiebedrijf met een jarenlange passie voor drukwerk. Hier komt alles samen en versturen we je met een hele snelle levertijd jullie mooie jongens geboortekaartjes.

Of misschien Kraft of een zwart-wit geboortekaartje?

Onlangs hebben we onze collectie kraft en zwart-witte geboortekaartjes gelanceerd. Binnen deze selectie geboortekaartjes kun je verder kiezen voor een jongensversie van deze kaarten.

Bekijk alle beschikbare geboortekaartjes voor jongens in de webshop.

Jongens Geboortekaartjes in de Webshop ▸ 


HET TEAM VAN BLOOM09
                                 

 HULP NODIG?

Kom je er niet uit? Inge (en Linda) staat klaar voor jou, om alle grote en kleine vragen te beantwoorden. Wij streven ernaar dat je meer dan tevreden bent met je geboortekaartje.

neem contact met ons op ▸

Wat doen we nog meer?

mini-poster-wat-doen-we-nog-meer-home-bloom09.png

                       

Ontwerp je eigen poster! Dit kan je eigen kaartje in het groot zijn, of een eigen ontwerp met daarin verwerkt de motieven van je kaartje. Een bijzondere herinnering en leuke versiering in het babykamertje.

mooi-verzenden-wat-doen-we-nog-meer-home-bloom09.png

                       

Met mooie bijpassende enveloppes, adresstickers en sluitstickers, maak je je persoonlijke kaart nog specialer.

houten-details-wat-doen-we-nog-meer-home-bloom09.png

                       

Maak je kaartje nog origineler door er mooie, verrassende houten details aan toe te voegen!