Trouwkaart met Bloemen

Bloemen zijn super romantisch, bloemen geven sfeer, bloemen zijn onmisbaar bij ieder huwelijk! Je kunt dit thema heel goed verwerken in jullie bruiloft en daarbij ook jullie trouwkaart. Daarom bieden we verschillende soorten bloemen kaarten aan in onze webshop. Alle kaarten zijn zelf te personaliseren, dus ga lekker aan de slag met jullie eigen trouwkaart. Hieronder kun je meer lezen over bloemen als thema, maar ook over de keuze van trouwkaart. Wil je meer informatie, neem dan gerust contact met ons op.

Trouwkaart met bloemen

Bloemen als thema

Omdat ze onmisbaar zijn bij jullie huwelijk geven ze jullie een geweldig thema voor jullie trouwkaart. Onze naam Bloom09 zegt het al, we zijn gek op bloemen in allerlei vormen. Als kleine illustratie of tot in detail in aquarel, we houden ervan in een romantische of toch wat strakkere stijl. Met heel veel liefde ontwerpen we dan ook trouwkaarten met bloemen in alle soorten en maten. Pioenrozen, veldbloemen, olijftakjes en nog veel meer verschillende bloemen verwerken we met liefde tot een super mooie, stijlvolle trouwkaart, jullie trouwkaart.

Welke trouwkaart?

Omdat we zo van bloemen houden zijn de trouwkaarten met bloemen er in verschillende uitvoeringen en formaten. Jullie kunnen een eigen, reguliere dubbele trouwkaart maken maar ook hebben we enkele gestylde trouwkaarten en pocketfolds met bloemen. Wil je overzichtelijk meer weten over onze trouwkaarten? We vertellen er je graag meer over.

Trouwkaart met bloemen Assortiment ▸ 


HET TEAM VAN BLOOM09
                                  

HULP NODIG?

Kom je er niet uit? Linda (en ook Inge) staat klaar voor jou, om alle grote en kleine vragen te beantwoorden. Wij vinden het ontzettend belangrijk dat je meer dan tevreden bent met je trouwkaart.

neem contact met ons op ▸

Wat doen we nog meer?

mini-poster-wat-doen-we-nog-meer-home-bloom09.png

                       

Ontwerp je eigen poster! Dit kan je eigen kaartje in het groot zijn, of een eigen ontwerp met daarin verwerkt de motieven van je kaartje. Een bijzondere herinnering en leuke versiering in het babykamertje.

mooi-verzenden-wat-doen-we-nog-meer-home-bloom09.png

                       

Met mooie bijpassende enveloppes, adresstickers en sluitstickers, maak je je persoonlijke kaart nog specialer.

houten-details-wat-doen-we-nog-meer-home-bloom09.png

                       

Maak je kaartje nog origineler door er mooie, verrassende houten details aan toe te voegen!