• PERSOONLIJK
  • EIGEN CREATIEVE STIJL
  • KWALITATIEF & HOOGWAARDIG
  • LIEFDEVOL & BIJZONDER

Over mij

Ben je op zoek naar dat ene speciale geboortekaartje? Of ga je binnenkort trouwen en zoek je een unieke trouwkaart die helemaal bij jou en je partner past? Dan ben je bij Bloom09 aan het juiste adres. Als creatief grafisch ontwerper ga ik samen met jou aan de slag om een persoonlijk en dierbaar product te maken. Een kaartje waarmee je je vrienden en familie verrast en dat je altijd bij je wilt houden. Make it your own!

Linda Boon

Bloom09 is in 2009 opgericht door Linda Boon. Zij heeft van haar passie illustreren haar beroep gemaakt. Handgemaakte illustraties met emotie. Dat is de grootste passie van Linda. Ook zij gaat graag met klanten in gesprek om mee te denken en te helpen. Het is belangrijk om een zo persoonlijk en uniek mogelijke kaart te creëren. Ook staat ze altijd open voor de ideeën van jou als klant en begeleidt ze jou graag tijdens het ontwerpproces op de website. Naast illustreren maken houdt ze zich bezig met vernieuwing. Ze volgt de laatste trends, maar is wel altijd trouw aan haar eigen stijl. Daarnaast zorgt ze ervoor dat Bloom09 een mooi en volwaardig bedrijf blijft, en dat er altijd kwalitatief hoogwaardige producten worden gemaakt. 

Samenwerken met grafische collega's

Alleen is ook maar alleen en daarom werkt Linda op drukke momenten graag samen met andere creatieve collega's. Een korte (of lange versie met veel thee en broodjes) brainstorm daar is ze altijd voor in. Het zorgt voor een stroom aan nieuwe ideeen en samen is het makkelijk om nieuwe trends te spotten. "Bovendien helpen we elkaar tijdens vakanties en momenten dat we even een duwtje in de rug nodig hebben".


JOUW VRAAGBAAK BIJ BLOOM09
                                  

Hulp nodig?

Kom je er niet uit? Linda staat klaar voor jou, om alle grote en kleine vragen te beantwoorden. Zij streeft ernaar dat je meer dan tevreden bent met het eindproduct.

neem contact met ons op ▸