• FRIS, MODERN & EIGENTIJDS
  • HANDGEMAAKT
  • UNIEKE ILLUSTRATIES
  • UITGEBREIDE BEELDBANK

trouwkaarten

Trouwen met de liefde van je leven. Dat is een droom die uitkomt. Hoe fijn is het om je leven te gaan delen met iemand van wie je ontzettend veel houdt! Natuurlijk wil je je dierbare vrienden en familieleden op de hoogte brengen van dit blijde nieuws en hen uitnodigen voor deze speciale dag. Bij voorkeur met een prachtige kaart die past bij jullie liefdesverhaal. Wij willen je hiermee heel graag helpen. Liefde vormt voor ons een onuitputtelijke inspiratiebron. Daarom bieden wij genoeg mogelijkheden om de trouwkaart helemaal aan jouw wensen en die van je grote liefde te laten voldoen.

ONZE STIJL

Onze handgemaakte trouwkaarten zijn over het algemeen fris, modern en eigentijds. Bij voorkeur met bloemen en/of aquareltechnieken. Wij zijn dol op bloemen. Je hebt ze in talloze verschillende soorten en maten. Ideaal voor een unieke trouwkaart! De natuur geeft ons ontzettend veel inspiratie om de mooiste en origineelste trouwkaarten te kunnen creëren.

ZELF ONTWERPEN

Onze trouwkaartencollectie is zo op onze website geplaatst dat je ze zelf verder kunt ontwerpen. Raadpleeg onze beeldbank om speciale details en symbolen toe te voegen. Denk aan bloemen, hartjes, vlinders, mooie patronen, glitters, takjes, et cetera. Met onze online editor kun je teksten en lettertypes aanpassen.

begin gelijk met ontwerpen ▸ 

Trouwkaarten

SPECIALS

Wil je je gasten extra verrassen? Ga dan voor gestylde trouwkaarten met een bijpassend achterblad en een lint of touw. Je kunt ook een unieke set versturen: een trouwkaart met inlegkaarten in een mooi mapje. Met deze complete pocketfolds geef je jouw gasten een klein cadeautje als uitnodiging. Trouwkaarten met (foto)strips zijn door hun extra labeltje ook altijd bijzonder. Hier kun je bijvoorbeeld foto’s in plaatsen van mooie gebeurtenissen uit jullie leven. Dit geeft de trouwkaart een extra persoonlijke touch.


HET TEAM VAN BLOOM09
                                  

HULP NODIG?

Kom je er niet uit? Linda, Linda en Inge staan klaar voor jou, om alle grote en kleine vragen te beantwoorden. Wij vinden het ontzettend belangrijk dat je meer dan tevreden bent met je trouwkaart.

neem contact met ons op ▸

Ontdek ons assortiment trouwkaarten

bezoek onze webshop ▸

Wat doen we nog meer?

mini-poster-wat-doen-we-nog-meer-home-bloom09.png

                       

Ontwerp je eigen poster! Dit kan je eigen kaartje in het groot zijn, of een eigen ontwerp met daarin verwerkt de motieven van je kaartje. Een bijzondere herinnering en leuke versiering in het babykamertje.

mooi-verzenden-wat-doen-we-nog-meer-home-bloom09.png

                       

Met mooie bijpassende enveloppes, adresstickers en sluitstickers, maak je je persoonlijke kaart nog specialer.

houten-details-wat-doen-we-nog-meer-home-bloom09.png

                       

Maak je kaartje nog origineler door er mooie, verrassende houten details aan toe te voegen!