• HANDGEMAAKTE DESIGNS
  • ELEGANT
  • ONTWERP AANPASSEN NAAR WENS
  • UNIEKE ILLUSTRATIES

Geboortekaartjes voor Meisjes

Jullie kleine meisje is op komst! Dit mooie nieuws moet natuurlijk verspreid worden aan vrienden, familie, en iedereen die het mag weten. Bloom09 biedt een prachtige collectie meisjes geboortekaartjes aan. De kaartjes zijn lief, strak, hip en stoer maar bovenal helemaal up to date met de laatste trends. Zo zijn bijvoorbeeld momenteel de kraft geboortekaartjes en zwart witte geboortekaartjes helemaal in. Maar vergeet ook niet onze bijzondere gestanste geboortekaartjes labels. Door er een touwtje doorheen te doen heb je echt een uniek geboortekaartje.

Om dit bijzondere nieuws te delen is het belangrijk dat de juiste keuze gemaakt wordt voor het kaartje dat bij jullie meisje past. Lees hieronder meer over het maken van de juiste keuze, en de mogelijkheden.

Meisjes geboortekaartjes

Keuze maken voor het juiste meisjes geboortekaartje

Binnen de collectie van Bloom09 bestaat een ruime keuze aan geboortekaartjes voor meisjes. Vanzelfsprekend hebben wij de klassieke roze geboortekaartjes in allerlei tinten zoals zalmroze of peach. Helemaal van deze tijd zijn ook geboortekaartjes in zacht groene, licht mint tinten en rood-roze kleurtjes. Je kunt bij vrijwel alle geboortekaartjes voor meisjes zelf de kleur aanpassen. Achtergronden en illustraties kunnen vaak heel makkelijk worden omgekleurd. Populaire dieren zoals onder andere vosjes, zebra´s, beren vindt je meerdere mogelijkheden en kun je toevoegen aan de kaartjes. Deze staan zo leuk op een geboortekaartje!

Gebruik onze geboortekaartjes als basis voor jullie zelfgemaakte geboortekaartje. Met hulp van onze beeldbank, of door het uploaden van eigen foto´s, maak je al snel een heel mooi en persoonlijk kaartje voor jullie kind. Ook kun je ervoor kiezen om blanco te beginnen en een geheel eigen geboortekaartje te maken. Deze kun je in allerlei vormen en maten vinden en hebben wij voor jou op een rij gezet.

Je wilt nu graag aan de slag om je kaartje te ontwerpen. Maar hoe werkt dit precies?

Hoe werkt het online ontwerpen van een geboortekaartje

Jullie hebben nu een goed idee over hoe het geboortekaartje voor jullie dochter eruit moet komen te zien. Nu kan de pret beginnen! Namelijk, het uitkiezen van een van de basis kaartjes. Deze kaartjes staan uitgebreid vertoond in onze catalogus. Wanneer jullie een kaartje hebben uitgekozen dat in de basis goed staat kun je beginnen met aanpassen waar dit nodig is. Zo kun je onder andere verfijnen op kleur, vorm, sfeer en type kaartje zodat jullie selectie voldoet aan jullie persoonlijke wensen voor een geboortekaartje.

Sommige kaarten kun je zelf van kleur veranderen, bij andere kaarten houden we de kleuren liever zoals we deze hebben bedacht. Hebben jullie speciale wensen voor jullie kaartje dan kun je met een gerust hart contact met ons opnemen, we denken en ontwerpen graag met je mee!

Zelf aan de slag om het mooiste geboortekaartje te maken

Ga snel met een van onze ontwerpen aan de slag. Je kunt de teksten in de kaarten zelf aanpassen en van kleur veranderen. In de meeste gevallen kun je ook de afbeeldingen verplaatsen, toevoegen of omkleuren. Kies dus een kaart als basis en je kunt deze helemaal personaliseren. Heb je wat hulp nodig? Geen zorgen! Neem dan contact met ons op, we helpen je graag verder of we voeren zelf de aanpassing even voor je door.

Al onze geboortekaartjes dus ook die voor jullie kleine meisje zijn met zorg ontworpen. Natuurlijk is het voor ons van groot belang om het product ook op papier op z'n mooist te presenteren. Hiervoor worden jullie kaarten op speciaal geselecteerde papiersoorten en met kwalitatieve machines geprint. Dit gebeurt met behulp van een mooi familiebedrijf met een jarenlange passie voor drukwerk. Hier komt alles samen en versturen we je met een hele snelle levertijd jullie mooie meisjes geboortekaartjes op.

Bekijk alle beschikbare geboortekaartjes voor meisjes in de webshop.

Meisjes Geboortekaartjes in de Webshop ▸ 


HET TEAM VAN BLOOM09
                                 

 HULP NODIG?

Kom je er niet uit? Linda staat klaar voor jou, om alle grote en kleine vragen te beantwoorden. Ik streef ernaar dat je meer dan tevreden bent met je geboortekaartje.

neem contact op ▸

Wat doen we nog meer?

mini-poster-wat-doen-we-nog-meer-home-bloom09.png

                       

Ontwerp je eigen poster! Dit kan je eigen kaartje in het groot zijn, of een eigen ontwerp met daarin verwerkt de motieven van je kaartje. Een bijzondere herinnering en leuke versiering in het babykamertje.

mooi-verzenden-wat-doen-we-nog-meer-home-bloom09.png

                       

Met mooie bijpassende enveloppes, adresstickers en sluitstickers, maak je je persoonlijke kaart nog specialer.

houten-details-wat-doen-we-nog-meer-home-bloom09.png

                       

Maak je kaartje nog origineler door er mooie, verrassende houten details aan toe te voegen!