• HANDGEMAAKTE DESIGNS
  • ÉCHT HIP
  • ONTWERP AANPASSEN NAAR WENS
  • UNIEKE ILLUSTRATIES

geboortekaartjes

Nog een paar weken en het mooiste kindje ter wereld ligt in je armen. Het is daarom nu de tijd om op zoek te gaan naar de juiste vorm om dit geweldige nieuws bekend te maken aan je familie en vrienden. Maar hoe? Je wilt dit op een zo persoonlijke en bijzonder mogelijke manier aankondigen. Wij willen je hier heel graag bij helpen door alle tools te bieden om zelf het geboortekaartje van je toekomstige zoontje of dochtertje te maken. Laat je inspireren door onze handgemaakte designs en onze unieke beeldbank. Make it your own!

ONZE STIJL

De geboortekaartjes die we creëren in onze ontwerpstudio zijn écht hip te noemen. We zitten boven op de laatste trends, maar zijn ook trouw aan onze eigen stijl. Onze stijl omschrijven we als lief, handgetekend, modern en in sommige gevallen mooi minimalistisch. Het allerbelangrijkste vinden we jouw wens: de geboorte van je kind maak je immers maar één keer mee.

ZELF ONTWERPEN

Alle meisjes- en jongensgeboortekaartjes zijn zo op onze website geplaatst dat je ze zelf verder kunt ontwerpen. Raadpleeg onze beeldbank om speciale illustraties en symbolen toe te voegen. Denk aan schattige bloemetjes en hartjes, of andere figuurtjes en patroontjes die passen bij het thema. Met onze online editor kun je teksten en lettertypes aanpassen.

begin gelijk met ontwerpen ▸ 

Geboortekaartjes

SPECIALS

Wil je je geboortekaartje nog specialer maken? Ga dan voor een geboortekaartje met een (foto)strip. Hierin kun je bijvoorbeeld foto’s van jullie andere kinderen in plaatsen. Mooi geposeerd of met ‘funny faces’. Natuurlijk kun je ook voor een ander thema gaan. Denk aan handjes, voetjes, slapend, wakker, noem maar op. Onze geboortelabels zijn ook geweldig leuk. Dit zijn twee aparte kaartjes die je met een touwtje samenbindt. Het ene kaartje is bijvoorbeeld voorzien van een foto van jullie kindje en op de andere kun je gegevens kwijt. Een superleuk setje!


HET TEAM VAN BLOOM09
                                 

 HULP NODIG?

Kom je er niet uit? Linda en Inge staan klaar voor jou, om alle grote en kleine vragen te beantwoorden. Wij streven ernaar dat je meer dan tevreden bent met je geboortekaartje.

neem contact met ons op ▸

Wat doen we nog meer?

mini-poster-wat-doen-we-nog-meer-home-bloom09.png

                       

Ontwerp je eigen poster! Dit kan je eigen kaartje in het groot zijn, of een eigen ontwerp met daarin verwerkt de motieven van je kaartje. Een bijzondere herinnering en leuke versiering in het babykamertje.

mooi-verzenden-wat-doen-we-nog-meer-home-bloom09.png

                       

Met mooie bijpassende enveloppes, adresstickers en sluitstickers, maak je je persoonlijke kaart nog specialer.

houten-details-wat-doen-we-nog-meer-home-bloom09.png

                       

Maak je kaartje nog origineler door er mooie, verrassende houten details aan toe te voegen!